Spänning och feelgood!

Förkyld, förkyld, förkyld. Så pass att jag ställde in fika med barnbokssnack idag. Jag skulle ha träffat vännen Jeanette Palm som sköter bloggen Bokhemligheter och som dessutom är en riktig fena på att redigera och korrekturläsa texter, men det får bli en annan gång.

Igår var jag däremot på middag med ett gäng nya och gamla författarkolleger. Trevligt och givande och förhoppningsvis en återkommande aktivitet!

2016-03-11 11.31.05

I vinterns utgåva av magasinet Lindvallar’n, ett av gratismagasinen som delas ut i Lindvallen i Sälen, finns en helsidesartikel om mig och mina böcker, med tonvikt på Snögubbens hemlighet, som ju utspelar sig just i Lindvallen.Lindvallarn2016-03-10 15.15.31

Även i magasinet Sälenrevyn, som finns att hämta i hela Sälenområdet, finns Snögubbens hemlighet med, här som boktips för skidresan. Perfekt efter en dag i backen! Nu ska jag … host host … skriva en stund och sedan vila.

Sälenrevyn

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: