Spänning och feelgood!

Recensioner av barnböcker

 

bokhemligheter

Ibland får jag frågor från förlag eller författare som vill få sina böcker recenserade. Jag driver en blogg som heter Bokhemligheter tillsammans med Jeanette Palm. Där recenseras barnböcker för mellanåldern (9-12 år). Vi tar gärna emot recensionsexemplar. Just nu har jag mycket att göra och har inte själv tid att recensera, så Jeanette sköter den biten själv. Det går bra att kontakta mig om ni undrar något eller vill skicka recensionsexemplar.

Annons

Kommentarer till: "Recensioner av barnböcker" (8)

 1. Hej!
  Jag har skrivit en bok, Castra – det blå stoftets magi. Vore toppenkul om ni ville recensera den. Finns på allas vårt fina Idus Förlag. Ska jag be Ulrika skicka er ett ex?

  Varmt tack på förhand!
  Mvh
  Jenny

 2. Har skickat Lucialinnet till er! 🙂

 3. Hej Åsa!

  Jag heter Malin Steding och driver ett företag som heter Luna Dsign.
  Mitt fokus ligger på figurerna som jag kallar Lunafigurer. Lunafigurerna är unika, annorlunda och coola! De står ut och är kaxiga.
  Mitt motto är att det är coolt att vara annorlunda och jag vill gärna trycka extra på det nu när många barn ungdomar och även vuxna känner sig annorlunda och utanför. Man ska vara stolt över den man är!

  Jag har just gett ut en fantasifull och rolig målarbok med Lunafigurerna och tänkte höra med er om ni skulle vara intresserade av att få en skickad till er och recensera den.
  Det är en spiralbunden bok på 20 sidor, tryckt på tjockt papper som är perforerat så att man kan riva ut de olika sidorna.
  Bilderna är fantasifulla, roliga och detaljerade och har många roliga karaktärer och miljöer. Det är allt från glassland, cirkusbesök, dykning bland fiskar till rymdfärd, sjukhusbesök och pirater. Och kan du hitta Luna bland bilderna?

  Ni kan kika in på min blogg så ser ni bilder på den och får kanske en uppfattning vad det rör sig om:
  http://designofluna.blogspot.se/2014/10/album-para-colorear.html

  Hör av er om detta känns som något ni vill kika på och recensera så skickar jag ett exemplar till er.

  Ha en bra dag!

  Med vänliga hälsningar
  Malin Steding
  Luna Dsign

 4. Hej Åsa,

  Jag har skrivit den här boken: http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=no&search_word=tyrgrim+magnus

  Som kommer ut senare i höst, jag undrar om ni är intresserade av ett recensionsexemplar?

  MVH
  Magnus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: