Spänning och feelgood!

Dyslexiveckan

I Halmstad uppmärksammas dyslexiveckan på biblioteket med bokmässan ”Berätta, lyssna, läs” om språkglädje. Idus förlag kommer att finnas på plats den 8/10 kl 13:30-18:00 med flera författare och deras böcker. Kom, dit och träffa bland andra mig och bläddra lite i böckerna.

Klarabelladeckarna är satta med stort typsnitt och kapitlen är korta. Även om de inte räknas som riktigt lättlästa kan de passa lite äldre barn med läs- och skrivsvårigheter. Flera föräldrar till barn med dyslexi har berättat för mig att deras ungdomar läser mina böcker. Väl mött!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: