Spänning och feelgood!

 

 Hemma igen efter veckan i Lindvallen. Tyvärr var vädret inte riktigt till belåtenhet (mycket snöande, dimma och blåst). Desto roligare var det att träffa ett par återförsäljare av mina böcker! Eftersom Snögubbens hemlighet, den första av Klarabelladeckarna, utspelar sig i Sälen, säljer den boken extra bra där. Jag har tidigare pratat med Tomas på Ica Nära  och Barbro på Handelskompaniet i Lindvallen i telefon. Därför var det extra roligt att få signera böcker i deras butiker och träffa dessa trevliga personer i verkligheten. Många andra butiker i Sälen säljer också mina böcker, men tyvärr räckte inte tiden till att besöka dem alla, så denna gång fick det bli dessa två.

Det var dessutom riktigt roligt att så många kom fram och berättade att Klarabelladeckarna var deras barns favoritböcker!

Många signerade böcker blev det också, så många att jag ganska snabbt tappade räkningen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: