Spänning och feelgood!

11092593_10205412025971840_1632428031_n

Påsken har varit lugn och fin. Jag hann skriva klart ett manus jag haft på gång ett tag nu och har dessutom är kontrakt klara för ytterligare böcker. Jag återkommer om detta.

På torsdag bär det av till Tranemo över dagen. Jag ska besöka fyra klasser och ha superhjälteskola. I helgen blir det vila och på söndag kör jag till Eksjö där jag ska hålla deckarskola i en hel vecka. Jag ser mycket fram emot detta besök. Jag var i Eksjö förra våren och hade deckarskola för fyrorna och tyckte mycket om staden och den underbara bokhandeln. Det ska bli trevligt att komma tillbaka. Då bodde jag på mysiga Vaxblekaregården. Denna gång blir det på Eksjö stadshotell som också lär vara bra.

Det ska bli roligt att träffa alla Eksjö kommuns fjärdeklassare och, förhoppningsvis, se en skymt av de underbara elever jag besökte förra året!

Annons

Kommentarer till: "Nya bokkontrakt, superhjälteskola och deckarskola" (2)

  1. Måste vara kul att få chans att träffa sina läsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: