Spänning och feelgood!

eksjö bokhandel Eksjö bokhandel

 Våren är min bästa tid på många sätt och vis. När träden knoppas och blommorna sticker upp i rabatterna spirar det även i mitt huvud. Just nu har jag fullt upp med att anteckna idéer till nya manus. Ibland vaknar jag mitt i natten och plitar ner ord på ett block bredvid sängen! De flesta av idéerna blir det inget av, men några av dem hoppas jag blir nya böcker så småningom.

Skriva hinner jag tyvärr inte så mycket som jag önskar. Dels är det en hel del jobb med de manus som jag redan har kontrakt på och är på väg att bli böcker, dels har jag många författarbesök inbokade. Dessutom tycker jag ärligt talat att det är ganska trögt att komma igång.

Veckan i Eksjö var lika rolig som förra året: Underbara elever och lärare, fantastisk hotellvistelse och till råga på allt sken solen hela veckan även denna gång! Nu bär det av till Bengtsfors kommun. Tre dagar denna vecka och tre dagar nästa vecka! Även om inte solen kommer att skina hoppas jag att det blir en trevlig vistelse i detta natursköna område!

 Vimmerby tidning april 2015  Klicka på bilden för att läsa artikeln!

 

Smålands-tidningen april 2015

Klicka på bilden för att läsa artikeln!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: