Spänning och feelgood!

IMG_5281

 

Hemma igen efter författarbesöken i Bengtsfors kommun och möten med ett antal trevliga klasser. Nu blir det ledigt några dagar och bland annat en resa till Berlin som medföljande förälder på klassresa. Under tiden ska jag försöka hinna med en del manusläsning och när jag kommer tillbaka hoppas jag få massor av tid att skriva. Just nu har jag många idéer. Jag vet att alla inte blir färdiga böcker, men kanske någon eller några …

Här kommer bilder från besöket i Bengtsfors (klippen är från tidningen Dalslänningen):

IMG_5280          IMG_5279

IMG_5299       IMG_5298

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: