Spänning och feelgood!

images

Hösten har gått i ett. Lite väl intensivt ibland kanske. Efter läslovsturnén i Skåne blev detta tydligt när jag helt glömde bort ett möte med vänner som bokats in sedan lång tid tillbaka. Pinsamt och ledsamt och definitivt ett tecken på att min hjärna behöver vila.

Snart är det dags för nya utmaningar. Vernissage och försenad bokrelease till exempel (den 19/11 på café mitt i centrum – välkomna!). Fler författarbesök blir det också, både i Skåne och Göteborg. Dessutom ett antal signeringar.

Kommer jag att orka med allt detta? undrar vissa. Jo, det ska nog gå bra. Jag tar ledigt från vardagsbestyren nu och gör en välbehövlig resa till Marocko. Det kommer att bli en kombinerad research-, skriv- och semesterresa med minimal wifi-uppkoppling. Sol och lagom värme. Långa promenader och ett och annat bad. Läsa kommer jag nog också att hinna med. Och en dag i Köpenhamn på vägen.

Sedan nya tag fram till jul och därefter en längre och välbehövlig ledighet.

Vi ses den 19/11 – mer info kommer inom kort!

20160730_105056

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: