Spänning och feelgood!

På gång

Om ni tycker att jag bloggar sällan numera så har ni alldeles rätt! Det är avsiktligt. Jag har inte bara dragit ner på bloggandet, utan även på sociala medier i övrigt. Tanken är att jag ska få mer tid att skriva och nu börjar det äntligen att röra på sig på den fronten igen. Jag har blivit klar med flera korta ”påbörjade-och-nästan-klara-manus”, som nu är skickade till förlag. Jag har skrivit klart ett långt manus inom en för mig ny genre och åldersgrupp, som just nu är ute hos en andra omgång testläsare. Och jag har några nya idéer som jag spånar på.

Flera dagar i veckan är jag dessutom ute på författarbesök. Därför nöjer jag mig med att göra inhopp här då och då och berätta vad som händer. Följ mig gärna på instagram för kortare, men mer uppdaterad information (@klarabelladeckarna).

Nästa vecka är det Litteraturveckan i Göteborg. För mig blir det andra året som jag deltar och jag ser verkligen fram emot det! Det blir författarbesök på flera skolor och en utbudskväll. Det ska bli roligt att träffa en massa trevliga författarkolleger från hela Sverige! Läs mer här!

Nej, nu måste jag fortsätta. Väskan är packad och jag ska strax åka till Töreboda. Hoppas att eleverna där är lika trevliga som de jag träffades i går i Onsala/Vallda!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: