Spänning och feelgood!

Sportlovstips!

 

10954251_1751071818451978_1562020895_n

Nästa vecka börjar sportlovet här i Göteborg och under de närmaste veckorna fortsätter ledigheten beroende på var i Sverige du bor. Ta gärna med en spännande bok på skidresan!

Snögubbens hemlighet är en deckare för mellanåldern (9-12 år), som utspelar sig i Lindvallen, Sälen. Roligt med igenkänning, för även om man inte åker skidor just där, är miljön bekant. Om du inte åker skidor kan det ändå vara roligt att få uppleva denna miljö hemifrån.

Annars kan du ju alltid välja en annan Klarabelladeckare: Droppstensgrottans hemlighet, som utspelar sig i Grekland, Elefantförarens hemlighet  om elfenbenssmuggling i Thailand eller Tallskogens hemlighet som utspelar sig i södra Halland/norra Skåne (Laholm, Mellbystrand och Båstad).

För lillebror eller lillasyster finns första boken om Supernova: Kaninjakten och en fullständigt livsfarlig farbror. En mysig och samtidigt spännande bok om vänskap som utspelar sig i Bjärred i Skåne.

Ha ett riktigt skönt lov!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: