Spänning och feelgood!

cropped-alla_fyra_bc3b6ckerna-bredvid_varandra_pc3a5_rad1-e13973831584022.jpg

Jag har bråda dagar med manusläsning, redigering och korrekturläsning, eftersom allt ska vara klart inför höstens utgivning. Ett sista skolbesök har hunnits med, på Erikslundskolan i Borås, där jag besökte ettor, tvåor och treor och hade superhjälte- respektive deckarskola. Trevliga och duktiga elever som vanligt.

Det lär bli många författarbesök även nästa läsår, kanske ännu fler än det här läsåret. Än finns det dock tider kvar, men vänta inte alltför länge med att boka!

Jag blir så otroligt glad när jag får brev, mail eller kommentarer på Facebook och Instagram av mina läsare. Barnens åsikt betyder mer än alla recensenter tillsammans, även om det är roligt med bra recensioner också.

Igår fick jag ett fint mail med superbra tips:

Hej Åsa Öhnell!

Vi träffade dig i Mellbystrand.

Vi heter X och Y. Vi har läst alla dina KlaraBella-böckerna som var jättebra och spännande!

Vi undrar om du skulle kunna tänka dig att skriva några till KlaraBella-böcker eftersom de var så bra och spännande.

Vi har en liten idé om var berättelsen kan utspela sig. Den kan utspela sig i Helsingborg på Väla, Sofiero, Fredriksdal eller någon annan stans i Helsingborg. Vi bor i Z och i augusti ska vi börja i klass 4 på XX skola. Klara och Bella kan åka till Danmark någon dag om de vill /om du vill det i berättelsen.

Hälsningar X och Y!

Har du några bra tankar om vart Klara och Bella ska resa nästa gång i Sverige eller utomlands? Jag har några idéer själv och en bok är ju redan klar för utgivning i augusti/september, men det är alltid bra med nya tips!

När manusen är färdiga för tryck hoppas jag nämligen få massor av tid att skriva!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: