Spänning och feelgood!

Det har varit en ganska lugn period på författarfronten. Jag har passat på att fira min mammas 80-årsdag i Malaga och samla lite krafter. För nu är jag tillbaka och det är full fart igen.

 1. Jag går på kurs i höst. Det är en skrivarkurs på Malmö folkhögskola. Kursen är på distans med ett par frivilliga träffar. Den första var i fredags, dagen innan jag reste till Malaga. Eftersom jag flög från Köpenhamn passade det bra att komma ner till Malmö lite tidigare. Det var värt besväret! Vi hade en riktigt mysig och inspirerande dag och det var roligt att få träffa kursledaren och de andra kursdeltagarna. Tyvärr kommer jag inte kunna delta vid nästa träff eftersom jag befinner mig i Strömstad på författarbesök då, men en gång är bättre än ingen gång! Jag ska försöka skriva ett manus jag har funderat på en tid. Det handlar inte om en barnbok denna gång, utan en roman för ungdomar eller unga vuxna. Vi får se vad det blir av det hela, men jag hoppas i alla fall komma igång med det under kursen.
 2. Idag har jag gjort terminens första författarbesök i årskurs 3 på Backaskolan här i Göteborg. Eleverna hade vunnit besöket genom att rösta i bokjurynBarnens Bibliotek. Det var roligt att träffa unga läsare igen och besöket blev lyckat. Från och med nästa vecka har jag många författarbesök inplanerade, både på bibliotek och på skolor.
 3. Nästa vecka är det bokmässa! Bok & Bibliotek är årets största händelse för förlag, författare och alla andra som har intresse för böcker! Jag kommer att finnas där och signera. Mer info om detta kommer på onsdag!
 4. Jag har läst en splitter ny bok om att skriva. Den heter Skrivande röster och författaren heter Maria Bielke von Sydow. Lite mer information om boken kommer nu på söndag,
 5. Fler författarintervjuer är på gång. Håll ögonen öppna på måndag, för då är det dags för nästa!

Detta var allt för den här gången!

20150918_094937

Backaskolan

 

Annons

Kommentarer till: "Höstens första författarbesök och lite annat smått och gott" (4)

 1. Hej! Jag heter Agnes och är 13 år. Jag har läst din bok Voodookvinnans hemlighet och ska snart recensera den på min bokblogg: http://agnesbokblogg.blogspot.se. Jag skulle gärna vilja göra en intervju med dig till min bokblogg men jag hittade inte din mejladress så jag tänkte att jag kan kontakta dig den här vägen. Om du vill delta i min intervju så får du gärna mejla mig på: agneslindholm01@gmail.com. Då skickar jag frågorna till dig sen, ifall du vill vara med.

  Ha det bra!
  Agnes

 2. Hej! Mitt mail från dig råkade raderas på något sätt, skulle du kunna skicka ett nytt mail? Ledsen för strulet.
  / Agnes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: