Spänning och feelgood!

I dessa Nobelpristider är det fullt upp. Jag måste tillstå att det för min del inte alls har med själva priset att göra. Snarare den här tiden på året. Höstmörkret börjar visa sig och samtidigt väller det in jobb, både författarbesök, översättningar och manus som ska redigeras och korrekturläsas.

Dessutom har familjen skaffat en alldeles egen liten superhjälte. Han heter herr Jönsson och är extremt modig, attackerar den förskräckta hunden, skjuter rygg och går på sidan och ser mycket farlig ut. Han dödar alla fiender, exempelvis gardinen, spindeln som råkat komma fram ur sitt hörn och dammtussen som påminner om att det är dags att städa. Sedan somnar han sittande i soffan.

20151006_135325

Superhjälten Jönsson som precis har dödat en sko.

 

På tal om superhjältar blir det författarbesök med superhjältetema på Torslanda bibliotek i morgon.

I söndag var vi på en lite annorlunda föreställning på Göteborgsoperan. Orkestern spelade musiken till Alfred Hitchcocks film Psyko medan filmen visades på en skärm. Suggestivt och lagom skrämmande för mig! Den berömda duschscenen gav mig en idé till att spara vatten. Om man kopplar in en högtalare som spelar denna musik på högsta volym varje gång duschen slås på, borde tonårsdotterns duschtider förkortas väsentligt.

20151009_095703

Idag var det lunchmöte med barnboksnätet med soppa och tårta eftersom vi firade att vi nu är 103 medlemmar! Alltid lika roligt att träffas!

20151009_130944

 

Ha en fin helg!

Bild1

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: