Spänning och feelgood!

Observanta läsare noterade att det inte fanns någon författarintervju på bloggen i måndags. Jag gjorde helt enkelt uppehåll under höstlovet. På måndag är det dock dags igen, den här gången med Marie Rydell, författare till Kråke-böckerna!

Signeringarna på Akademibokhandeln gick bra och det blir ytterligare besök i samma butiker inför jul.

20151025_122635

 

Det har varit en intensiv vecka med superhjälteworkshops och deckarworkshops på olika bibliotek nästan varje dag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Dessutom fyra tidningsintervjuer och en radiointervju!

20151028_123327

 

Tyvärr går det inte att dela bara inslaget med mig, men om du vill lyssna kan du klicka här och sedan flytta fram markören till 3:02:30.

Trots att lovet precis är slut har jag har redan fått en bokning till nästa höstlov. Skönt med god framförhållning. Jag har även en hel del bokningar nästa termin, men än så länge finns det också många lediga dagar kvar. Kanske blir det mer tid att skriva?

På söndag bär det av till Strömstad. Där ska jag under två veckors tid besöka kommunens skolor och hålla superhjälteworkshop för ett antal barn i klass F-3. Spännande och roligt! Jag hoppas på några soliga höstdagar, eftersom jag bland annat ska ut till Kosteröarna.

Idag har jag ringt till hotell Krabban där jag ska bo under dessa veckor och hört mig för lite. Jag har tagit för vana att alltid göra det inför författarbesök på annan ort. Det är skönt att veta vad som väntar när man ska vara borta så pass länge och helst kunna jobba lite också. Jag vill exempelvis veta om det finns vattenkokare och skrivbord på rummet och hur bra Wi-Fi:n fungerar.

Nytt bokavtal är också påskrivet, den här gången med Vilja förlag som ger ut lättlästa böcker för vuxna.

Dags att stänga datorn och fira Halloween! Ha en skön helg!

 

 

 

 

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: