Spänning och feelgood!

En riktig godbit!

 

978-91-7577-285-1 978-91-7577-285-1
978-91-7577-285-1

Äntligen en lugn dag! Det vill säga äntligen en dag hemma vid datorn. En sådan där dag då man helst ska hinna med allt man inte hunnit med tidigare: bokföra, fakturera, göra bokslut, betala räkningar, svara på mail som blivit liggande, förbereda författarbesök och förhoppningsvis hinna skriva lite på något påbörjat manus.

I veckan har jag besökt Taubeskolan i Eriksberg, där eleverna är i full gång med sina deckare. Dessutom har jag startat upp superhjälte-workshop i några ettor på Älvegårdsskolan i Torslanda. Det är riktigt roligt att besöka samma elever flera gånger som jag gör nu. Annars blir det ofta bara en eller två timmar och man hinner inte se resultatet av elevernas arbete.

Två andra roliga saker har hänt i veckan. För det första har vi äntligen börjar jobba med mitt manus Sol och vår, en lättläst vuxenbok som så småningom kommer ut på Vilja förlag.

För det andra har Supernova – Snöskottningen och en ovanligt pratglad dam utsetts till en av BTJ:s godbitar. Det innebär att den förmodligen kommer att säljas till ännu fler bibliotek. Tjoho!

Läs gärna mer om boken här!

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: