Spänning och feelgood!

supernova-detaljbild

I onsdags hade jag ett annorlunda författarbesök tillsammans med kollegan Tove Berggren, författare till böckerna om Lennart Lordi. Annorlunda, därför att det bara var sex elever, nämligen finalisterna från Partille stories. Partille stories är en skrivtävling som anordnas varje år på skolorna i Partille kommun. Av alla bidrag som kommer in utses ett antal finalister och sedan väljs vinnarna ut. Läs finalisternas och vinnarnas bidrag här!

Vår skrivarworkshop var ett av priserna och vi höll till på Kulturum i Partille. Det blev en givande dag eftersom eleverna var så intresserade av att skriva och mycket duktiga! Annorlunda att jobba med en så liten grupp och fantastiskt roligt! Klicka på länken nedan och läs den underbara texten som alla bidrog till om att skriva och som mycket väl sammanfattar vår dag.

Tankar om att skriva

Tyvärr dog min telefon och den går inte att ladda, så jag kan inte komma åt de bilder jag tog under dagen.

Med en gammal skraltig telefon (den vanliga är på lagning) och sportlov i antågande tar jag nu paus i bloggandet och kommer endast sporadiskt att använda mig av sociala media. Mail läser jag dock, om än inte lika ofta. Nu blir det välbehövlig vila och tid att skriva något själv!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: