Spänning och feelgood!

Akvarellmuseet

På Nordiska Akvarellmuseet

Jag har unnat mig några helt lediga dagar utan gå i närheten av datorn. Ibland är det skönt att vila knopp och kropp (axlar).

Däremot har jag hunnit med trädgårdsarbete, besök av familjen, mycket mat, godis, långa promenader i skogen och på stan samt en tur till Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn på Tjörn, där de nu har utställning om konsten att berätta, med bilder från Disneys produktion.

Minns ni att jag ställde frågor till ett antal barnboksförfattare och -illustratörer förra terminen? Jag kan glädja er med att intervjuerna fortsätter den här terminen. Första intervjun publiceras redan nästa vecka. Den blir med Camilla Jönsson, som skriver böcker för barn och unga och är aktuell med Svart vatten som snart kommer ut på B. Wahlströms förlag. Därefter kommer jag att med jämna eller ojämna mellanrum att lägga ut intervjuer med illustratörer eller författare/illustratörer. Håll ögonen öppna!

Förresten tar jag gärna emot tips på duktiga barnboksillustratörer att intervjua. Jag har redan kontaktat mina favoriter, men det finns plats för några fler under terminen!

Nu fortsätter jag min skrivperiod och ska försöka få klart första utkastet av Klarabellamanus nummer sex den här veckan. Önska mig gärna lycka till!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: