Spänning och feelgood!

the movie

Det är snart slut på min skrivperiod. Jag har hunnit med en hel del, men inte så mycket som jag tänkt mig … Fast så är det ju alltid!

Jag är i alla fall härligt utvilad och det är bra. Nu börjar nämligen en ny månad med många roliga aktiviteter. Jag är bland annat bokad till signeringar i samband med ett 10-årsjubileum samt till Litteraturveckan i Göteborg med författarbesök, utbudskväll och trevliga möten med andra författare. Det är första gången som jag är med, så det blir både spännande och lite nervöst. Efter Litteraturveckan blir det fler författarbesök och ännu en utbudsdag, denna gång i Ulricehamn. Mer info om alla dessa aktiviteter kommer efter hand.

Filmkontraktet då?

”När blir dina böcker film?”

Jag har fått den frågan många gånger när jag har varit ute på skolbesök, både av elever och lärare. De tycker nämligen att Klarabelladeckarna skulle passa utmärkt som film: Två tjejer som löser brott, intressanta miljöer, spänning, ordspråk och fakta samt en udda gammal tant . Jag kan väl bara hålla med, även om jag ju inte är helt opartisk. Och nej, jag har inte fått filmkontrakt … än. Titeln är tyvärr bara ett dåligt aprilskämt. Men om någon filmproducent läser detta och känner sig hågad är jag definitivt med på noterna …

Tills vidare får jag trösta mig med en fin recension på Annas bokblogg och detta är inget aprilskämt. Hon skriver bland annat så här:

Snögubbens hemlighet lyckas med att vara både spännande och väldigt trovärdig. Boken har samma lättlästa stil som till exempel Dalslandsdeckarna, med den stora skillnaden att Snögubbens hemlighet inte är lika snäll och tillrättalagd och faktiskt mycket mer spännande.

 

Annons

Kommentarer till: "Filmkontrakt, recension, Litteraturveckan och slut på friden" (2)

  1. Coolt om de blev en film, eller fler! Jag gillar ju ”Snögubbens hemlighet” extra mycket eftersom vi tillbringar mycket tid i Sälen. Såg boken på Ica i Lindvallen häromdagen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: