Spänning och feelgood!

13414653_10208321959038348_1762665197_n

Elevarbete från en av de besökta skolorna

Några sista-minuten-författarbesök har hunnits med de senaste veckorna. Förra veckan träffade jag ett antal femteklassare i Åstorps kommun. I tisdags var jag på en skola i Björneborg utanför Kristinehamn. Trevligt på alla sätt och vis. Nu önskar jag alla flitiga elever och lärare en riktigt trevlig sommar!

Själv jobbar jag några veckor till. Dels har jag manus som ska levereras till förlag, dels har jag ett antal inbokade biblioteksaktiviteter för kreativa barn i sommar. Mer info om dessa kommer i morgon.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: