Spänning och feelgood!

15134254_10209729624589107_1505319124_n

Marockoresan var såklart underbar! Min planering inte lika fantastiskt. Jag borde inse att man inte bara kan köra på utan att bromsa, men det är svårt när allt man gör är så kul. Påföljden blev att jag råkade ut för en ordentlig förkylning lagom till hemresan. Alltså kände jag mig inte ett dugg utvilad utan bara trött och sjuk när jag kom hem. Saken blev inte bättre av att jag planerat vernissagen/barnboksreleasen tillsammans med Erika Berggren i lördags. Någon dags vila, lite alvedon och näsdroppar gjorde att jag i alla fall kunde genomföra det hela och det blev riktigt lyckat!

Nu är jag frisk och ska alldeles strax köra till Skåne för nya författarbesök (lund i morgon och Perstorp på onsdag och torsdag).

Under tiden bjuder jag på lite bilder från vernissagen/releasen:

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: