Spänning och feelgood!

16443296_10210427435393941_1004439690_n

Fina bilder av klass 1 på Spekerödsskolan

Jag är precis klar med de sista författarbesöken i Stenungsunds kommun. Under knappt två veckors tid har jag träffat en massa förstaklassare och haft superhjälteworkshops. Trevliga lärare, elever och skolor!

Till helgen är det dags för Smålands Litteraturfestival, SmåLit och jag ska vara med för första gången. Festivalen pågår i två dagar, i Jönköping på lördagen och i Värnamo på söndagen, men jag kommer bara att vara med på lördagen. Det känns extra roligt eftersom jag har gjort så många författarbesök just i Småland, både i Eksjö, Nässjö och Jönköping.

Förutom att ha ett eget bokbord kommer jag att hålla en ”deckarpepp” för barn 6-9 år klockan 11:30. Det blir alltså inte en deckarskola på samma sätt som jag brukar ha i klasser jag besöker, utan boktips och lite roliga och lekfulla deckarövningar som passar även yngre barn. Kanske hittar vi på en spännande deckare tillsammans!

En annan sak. Jag fick ett meddelande från en läsare som undrade vart min bloggserie om författarbesök tagit vägen. Han hittade inte del fyra, utan bara de första tre delarna. Tanken när jag började skriva dessa inlägg var att alla fem skulle publiceras förra terminen. Tyvärr blev det lite väl mycket att göra för mig före jul och jag var helt enkelt tvungen att skjuta upp en del arbete, men de kommer så småningom, både del fyra och fem!

Nästa vecka blir det Skapande skola-besök i Genarp, utanför Lund.

Till dess, ha det så fint och hoppas att vi ses på mässan.

16443532_10210427438314014_629232803_n

Artikel från Lokaltidningen i Stenungsund

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: