Spänning och feelgood!

16729213_10210551062804549_7229914400083320265_n

Vi har haft sportlov. Jag valde bort skidåkningen i år och tog i stället en resa till Förenade Arabemiraten. Inte bara Dubai, utan alla sju emirat samt en snabbvisit i Oman under en vecka. En mycket intressant och lärorik resa, men inte så vilsam. Dagarna var fullspäckade och det manus som jag hade tänkt redigera förblev orört. Att flyget hem gick vid en okristlig tid på dygnet och innehöll mellanlandning med byte av flyg har inneburit minimalt med sömn de senaste dygnen. Alltså är jag trött. Om möjligt tröttare än före semestern. Fast berikad. Och kanske med en ny bokidé.

Som väl är blir det arbete hemifrån resten av veckan. Översättning och – förhoppningsvis – redigering av det där manuset.

På måndag och tisdag har jag deckarskola på tre skolor i Tranemo kommun. Jag har varit där på författarbesök ett par gånger tidigare, men då på en annan skola.

Och sedan blir det boksläpp! Minns ni att jag besökte skolorna i Nässjös kommun i höstas inom ett stort sagoprojekt? Alla klasserna skulle skriva varsin saga som sedan dramatiserades och alla sagorna skulle hamna i en antologi. Nu är det alltså dags! På onsdag nästa vecka kör jag till Nässjö och får vara med på boksläppet. Treorna i kommunen är inbjudna och en klass kommer att visa upp dramatiseringen av sin saga. Sedan delas boken ut, ett exemplar per klass och den kommer även att kunna lånas på biblioteket i Nässjö!

Jag ser verkligen fram emot att få se barnens fina sagor samlade i bokform. Och naturligtvis kommer jag att lägga ut lite bilder från boksläppet!

saga1

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: