Spänning och feelgood!

Dagar i december

Regnet öser ner, men jag njuter ändå av december. Det har varit en hektiskt höst med boksläpp, releasemingel, julmarknad, författarbesök och förkylningar. Nu är det regn ute, men här inne finns tända ljus och stjärnor i fönstren.

Älskar väntan på julen! Några fler signeringar blir det i december, men inga fler författarbesök, vilket ger tid även för att skriva. Julen kommer att firas i lugn och ro, utan stress. Skönt. Riktig skön julkänsla får man på Liseberg. Där utspelar sig en av mina Klarabelladeckare, Polkagrisrånarens hemlighet, just i december.

Visste ni att min senaste bok Skola för coola utspelar sig i Partille, eller i alla fall har miljöerna inspirerats av vissa namn på platser där? Huvudpersonen Jason Granat bor till exempel i Paradiset och badar i Kåsjön.

Följande två lördagar ska jag signera böcker i just Partille, på Ica Maxi i Allum från klockan 11. Den 14/12 får jag sällskap av min vän och numera författarkollega Jeanette Palm, som händelsevis råkar bo i Sävedalen i Partille.

Hoppas att vi ses där!

kantarellkungen

Jeanette Palms bok

Min senaste bok

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: