Spänning och feelgood!

Eftersom jag har varit sjuk var det tveksamt om jag skulle kunna besöka Karlstad, men jag tillfrisknade mirakulöst snabbt. Karlstad, here we come! Jag kommer att dela bord med min författarkollega och vän Jeanette Palm.

Om du befinner dig i Karlstad får du gärna komma och lyssna på mig när jag pratar om barn och läsning/pojkar och läsning och presenterar min bok Skola för coola som vann barnens romanpris i Karlstad 2020. Hela programmet hittar du här! Tid och plats för mitt framträdande hittar du här!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: