Spänning och feelgood!

20160630_103531

Fin sommarbokskommentar som jag fick av en omtänksam bibliotekarie.

Efter en tid med massor av superhjälte- och deckarworkshops på olika bibliotek (med allt från en enda till över tjugo deltagare!) är det snart dags för semester- och skrivledigt. Just nu håller jag på med det där trista, men ack så nödvändiga, pappersarbetet som vi egenföretagare inte klarar oss utan. Bokföring, sortering och så vidare. Tur i oturen att vädret inte är toppenfint!

Jag har fått en del frågor om huruvida jag har några nya böcker på gång. Jo då, det har jag allt. Trots att jag inte har hunnit skriva så mycket under året på grund av alla författarbesök har jag tre böcker på gång som kommer ut under hösten (och några andra som kommer senare). Det är Polkagrisrånarens hemlighet, en sjätte Klarabelladeckare som utspelar sig på Liseberg, Supernova – Glassväder och tre borttappade hundar, en fjärde bok om superhjälten Supernova samt Abdi och bokhunden, som ges ut på Nypon förlag. Denna senaste illustreras av duktiga Caroline Röstlund. Det är alltså en lättläst bok  och den första delen i serien om Abdi, en somalisk kille som inte gillar hundar. Eller gör han det?

Mer information om böckerna kommer i höst!

En annan rolig grej sker under hösten i Jönköpings kommun. Det blir mycket pendlande fram och tillbaka och ett fantastiskt projekt som jag är stolt över att få vara med i. Sammanlagt sex veckor kommer jag att tillbringa på hotell i Jönköping, men min arbetsplats kommer framför allt att bli i Nässjö. Som tur är får hunden bo på hotellet också! Verkar det spännande? Det är det. Mer information om detta kommer också i höst.

Anna Hansson, som bland annat har skrivit de populära Fasliga fakta-böckerna, har intervjuat mig på sin blogg. Läs intervjun här!

Nu tänker jag ta sommarledigt från bloggen ett tag. Ha det riktigt skönt och läs en bok eller två, så ses vi i höst!

9789187001468_200_snogubbens-hemlighet

 

9789187001710_200_droppstensgrottans-hemlighet

 

elefantforarens-hemlighet

 

tallskogens-hemlighet

 

978-91-7577-221-9 Supernova, högupplöst 978-91-7577-213-4 978-91-7577-285-1
 

surgubben

 

 

 

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: