Spänning och feelgood!

 20160801_115314

Som ni märker blev sommaruppehållet långt. Och som ni förstår har jag njutit. Inte för att jag har varit ledig riktigt hela tiden. Dels har jag arbetat med böcker som ska gå till tryck, dels har jag skrivit. Och såklart planerat inför hösten. Ändå har det blivit en del avkoppling.

Två underbara veckor på Skiathos i Grekland fick jag också. För er som inte känner till platsen kan jag berätta att det är en av de båda öar där Mamma Mia-filmen spelades in. Den andra ön heter Skopelos. Vi besökte den också och jag var bland annat uppe i kapellet där bröllopet äger rum i slutet av filmen. 

Både Skiathos och Skopelos är riktigt fina öar, som jag verkligen kan rekommendera. Vi bodde på ett hotell som heter Poseidon Villas, med enastående utsikt (och en förskräckligt brant uppförsbacke från stranden).

Det var inte lika roligt att komma hem och upptäcka att det redan är höst! Att jag dessutom tvingades tacka nej till ett av Författarförbundets stipendier – en månads vistelse i Grekland i september + resebidrag – gör inte saken bättre. Samtidigt är anledningen rolig. Jag har ju tidigare nämnt att jag kommer att veckopendla till Jönköping stora delar av hösten. I morgon ska jag åka till Jönköping och Nässjö för att planera och inspirera inom ramen för detta projekt.

På fredag har jag superhjälteworkshop på Askims bibliotek.

Nu gäller det bara att vakna. Inte helt lätt när hjärna och kropp har gått in i viloläge … Gäsp!

20160730_105056

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: