Spänning och feelgood!

Snart dags – Bokmässan 2016

abdi 978-91-7577-404-6 978-91-7577-421-3

 

Snart dags för årets stora bokevent, nämligen Bokmässan 2016. Detta blir min fjärde bokmässa som författare. För fem år sedan var jag på min första bokmässa som ”definitivt blivande” författare. Tidigare hade jag varit där mest som läsare med vaga författardrömmar. För trots att jag har velat bli författare sedan jag var liten (4-5 år närmare bestämt) har jag endast gjort några sporadiska försök tidigare (första manuset skickades till förlag när jag var tolv år).

Det var alltså först för fem år sedan som jag verkligen hade bestämt mig och det var då jag hade skrivit mitt första barnboksmanus. Det som så småningom skulle bli Snögubbens hemlighet hade då varit runt på flera förlag, snubblat på mållinjen på några av de största och förorsakat flera mycket trevliga och uppmuntrande refuseringsbrev.

På mässan träffade jag trevliga Ulrika Slottner som nyligen startat Idus förlag. Jag nappade på förlaget och hon nappade på mitt manus. Det blev bok och det har blivit fler böcker sedan dess, närmare bestämt 12 stycken och fler kommer. Numera har jag också kontrakt på fler förlag, mest beroende på att jag skriver olika slags böcker.

Inför bokmässan brukar jag planera vad jag ska se, vem jag ska träffa och vad jag ska köpa. Tyvärr lyckas det alltid bli kaos och mina planer går i stöpet. I år har jag därför inte så många planer.

Jag är däremot aktuell med tre böcker som finns på mässan (klicka på bilderna ovan om du vill veta mer).

Om ni vill träffa mig finns jag i Idus förlags monter A01:02 på torsdag mellan 9 och 12 samt på lördag mellan 9 och 12. Dessutom på mingel hos Nypon förlag och Idus förlag. Bland annat!

På söndagen väljer jag att stanna hemma. Då umgås jag i stället med min familj, eftersom det är dags för mig att åka tillbaka till Jönköping på kvällen.

Väl mött!

12064497_10206578734458823_279377087_n

Ulrika Slottner och jag på Bok & Bibliotek 2015

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: