Spänning och feelgood!

 

Tid är alltid en bristvara. Ibland önskar jag att varje dygn hade fler timmar eller att jag åtminstone kunde fördela dem annorlunda, till exempel sova mindre eller tillbringa mindre tid i tevesoffan eller läsfåtöljen.

Tyvärr tillhör jag inte dem som nöjer mig med fem timmars sömn. Inte heller orkar jag vara aktiv varenda vaken timme. Jag är extremt kvällstrött och samtidigt inte tillräckligt morgonpigg för att stiga upp vid fem och utföra underverk. Återhämtning är ett måste. Dessutom kan jag inte vara utan en daglig långpromenad eller joggingrunda med hunden. Utöver detta krävs viss tid för matlagning, städning, trädgårdsskötsel, kattklappande och annat nödvändigt ont och gott och så klart umgänge med familj och vänner. Det blir alltså få timmar över åt annat efter den vanliga arbetsdagen.

Nu var jag riktigt sugen på att gå en skrivkurs i höst, mest för inspirationens skull. I våras sökte jag in till Linnéuniversitetets ”Att skriva barnlitteratur” och till Mittuniversitetets ”Kreativt skrivande, barn och ungdom”. Naturligtvis kom jag in på båda. Kul! Eller?

Jag ville verkligen plugga, men efter att ha räknat och pusslat och funderat ett bra tag insåg jag till sist att det skulle bli omöjligt. Ett dygn har bara 24 timmar. Eftersom min höst redan är fullbokad med olika spännande projekt tog jag mitt förnuft till fånga och tackade med sorg i hjärtat nej till båda utbildningarna. Kanske får jag möjligheten någon annan gång när det passar bättre. Det är bara att inse att man inte kan hinna med allt, hur roligt det än är.

Så vad händer under hösten?

Förutom mitt vanliga jobb sker följande:

3/9 – 7/9: Författarbesök i Falköping

26/9-30/9: Bokmässan Bok & Bibliotek i Göteborg.

Fyra dagar under september-november: Författarbesök i Lerum

Oktober: Stort skapande förskola-projekt i Angered.

November-december: Skapande skola-projekt i Västra Hisingen

Signeringar.

Eget skrivande.

Roligt och spännande!

Bloggen kommer att uppdateras i mån av tid. Ett dygn har ju lika förbaskat bara 24 timmar.

Annons

Kommentarer till: "Ett dygn har lika förbaskat bara 24 timmar" (4)

  1. Tror att det var klokt att skippa kursen! Du har jag liiite annat för dig också! Kram! ❤

  2. Så sant som det är sagt … och du har mycket annat kul på gång. Kram!

  3. Ja, så är det, Ann-Charlotte. Ändå synd när jag var pluggsugen …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: