Spänning och feelgood!

Nejdå, bokmässan pågår för fullt, men jag nöjde mig med två dagar, torsdag och lördag, trots promenadavstånd till Svenska mässan och fritt inträde. Efter två innehållsöverfyllda dagar är jag mer än nöjd, hur roligt det än är.

Torsdagen är mest för fackfolk: bibliotekarier, skolpersonal med flera. Tillfällen att knyta viktiga kontakter och kära återseenden med författarkollegor.

Lördagen är den största besöksdagen med massor av berömda politiker, idrottsmän, kockar, bloggare och helt vanliga författare samt mängder av bokälskare och kändisspanare.

Här kommer lite bilder:

Torsdag

 

Jag inledde mässan i Idus förlags monter, där jag signerade böcker tillsammans med andra författare, …

… bland andra Peter Gissy som jag har missat tidigare, trots att vi varit på författarbesök på samma skolor vid flera tillfällen. Nu fick vi äntligen mötas och har till och med blivit förlagskollegor. Kul!

Underbara Kim Kimselius har varit ett stadigt inslag på bokmässan under alla år jag har besökt den. Nu är hon där för sista gången. Jag kommer att sakna henne! På bilden finns också Johan Zillén som driver Akademibokhandeln på Center Syd i Löddeköpinge, en av de trevligaste bokhandlar jag har besökt på grund av den fantastiska personalen!

 

Fika- och sittpaus med fina Jeanette Palm som följt mig i mitt författarskap och även hjälper mig med redigering och testläsning. Dessutom bästa sällskapet på bokmässan. Visst är hon extra snygg så här mot matchande bakgrund?

En kort pratstund med dessa snyggingar hanns också med. Författare Christina Lindström och illustratör/författare Annika Lundholm Moberg.

Efter att ha överlevt första dagen på bokmässan känner man sig som en superhjälte!

Lördag

Utsikt från Idus monter.

Sigges ”mamma”, Lin Hallberg.

Lördagen på bokmässan är galen. Tur att man kan hitta sådana här oaser. Hotell Gästis och Havanna i Varberg hade en egen monter där man kunde få välja en bok att ta med hem, vila en stund och tävla om hotellvistelser. Jag har själv bott på Gästis under ett författarbesök och kan verkligen rekommendera det. Extra mysigt för alla som gillar böcker och skrivande.

Det var allt för i år, folk! Vi ses på Bok & Bibliotek 2019!

Annons

Kommentarer till: "Bokmässan 2018 – over and out" (6)

  1. Jättekul att se din mässa i bilder. Och roligt att heja som hastigast (på det ställe där man möter flest människor ;-)).

  2. Ja, jättekul att ses, Kristina!

  3. Vilket härligt bildspel 😊 trevligt att luncha!

  4. Ja, det var jättetrevligt, Ann-Charlotte, även om vi inte hann prata så mycket. Vi får ta en lunch någon dag!

  5. Åh, vilka fina bilder! Tack! och trevligt att ses, som alltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: