Spänning och feelgood!

Jag älskar att göra författarbesök på skolor och bibliotek och just nu får jag många förfrågningar. Jätteroligt. Tyvärr är jag i princip fullbokad under hela vårterminen (de sista två dagarna är inte spikade än). Om du är intresserad av deckarskola, superhjälteworkshop eller författarbesök av något annat slag under höstterminen 2019 eller vårterminen 2020, går det bra att kontakta mig, men vårterminen 2019 är som sagt fullbokad.

Jag besöker oftast elever på låg- eller mellanstadiet, men har även haft projekt med Skapande förskola.

Kontaktuppgifter finns här.

Vi hörs!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: