Spänning och feelgood!

Det lackar mot jul …

20151127_132829       20151127_133557

Första advent kom snabbt i år kändes det som, kanske för att hösten varit ovanligt fin. Den senaste veckan har det blivit en hel del regn och till och med både åska och storm, nära orkanstyrka. Men nu har lugnet lagt sig och idag skiner solen igen. Också på arbetsfronten har det lugnat sig lite. Jag har några författarbesök i veckan fram till jul (Bollebygd och Uddevalla), och en del signeringar, men också flera obokade dagar då jag kan vila upp mig och hinna med allt annat som ska göras, exempelvis bokföra, redigera manus, köpa julklappar och – förhoppningsvis – skriva lite. Barnen på en av skolorna i Bollebygd gav mig faktiskt en idé som jag kommer att fundera mer på. Kanske blir det något av den!

IMG_0133

Signering på Kungsmässan 28/11 2015

Jag har hunnit vara med i fler tidningar också:

Lokaltidningen Malmö – Limhamn (Slottstaden)

Borås tidning (funkar bara att läsa om du prenumererar på tidningen, men jag lägger in en bild nedan).

20151201_130107

Borås tidning 26/11 2015

Ett gott råd också så här inför julen, ett som jag tyvärr själv inte alltid lyckats följa: Tänd ett ljus , andas, njut och glöm inte att familj och vänner betyder mer än allt som kan köpas för pengar.

Annons

Kommentarer till: "Det lackar mot jul …" (2)

  1. Kul med ny idé! (Och signeringar, och tidningsartiklar!) 🙂

    • Ja, Anna. Det är alltid väldigt inspirerande med författarbesök, men den här gången fick jag en riktigt bra idé som jag går och klurar på …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: