Spänning och feelgood!

2015-12-04 11.04.33

Nej då, jag ska inte överge Idus förlag, inte heller BetaPedagog. Däremot har jag skrivit kontrakt med ytterligare ett förlag, nämligen Vilja. Jag var med i en manustävling där i höstas. Vann gjorde jag inte – det gjorde duktiga Kerstin Lundberg Hahn, men de tyckte så mycket om mitt manus att de vill ge ut det också. Det blir en lättläst bok för vuxna. Det återstår fortfarande en hel del redigeringsarbete innan den är klar, men jag är glad över detta samarbete, eftersom jag har hört mycket positivt om Vilja och blivit så väl bemött där.

Nu är alla femmorna på Bollebygdskolan igång med sina deckare och det ska bli riktigt spännande att se resultatet nästa vecka. Jag har ett par besök kvar på skolan.

20151203_094526

Idag blir det signering på Ica Maxi i Högsbo (på 421). Välkomna dit mellan 13:30 och 14:00!

2015-12-04 11.01.20

Annons

Kommentarer till: "Signering, redigering och nytt förlag" (2)

  1. Men grattis Åsa! Det var roliga nyheter! Vilja verkar mycket seriösa och släpper bra böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: