Spänning och feelgood!

 

9789187001468_200_snogubbens-hemlighet 9789187001710_200_droppstensgrottans-hemlighet elefantforarens-hemlighet tallskogens-hemlighet 978-91-7577-221-9

Hoppas att ni hinner koppla av lite mellan varven. Själv försöker jag njuta de få dagar jag inte är inbokad på aktiviteter. Nu är det slutspurt innan julefriden tar över helt.

Årets sista författarbesök, i femmorna och sexorna på Sandersdalsskolan i Uddevalla, är avklarade. Fyrorna får ge sig till tåls till nästa termin.

Tre signeringar återstår (se nedan). Sista uppgiften är inlämnad och sista responsen gjord på den skrivarkurs jag gått på distans på Malmö folkhögskola under höstterminen. En översättning ska jag också försöka hinna klämma innan jul och sedan blir det vila och förhoppningsvis en del tid att skriva under några dagar, innan jag tar nya tag. När skolorna börjar är det nämligen dags för nya författarbesök som ska hinna förberedas …

supernova i vinterskrud

Det har varit ett fantastiskt år! När jag ser tillbaka på min relativt korta författarkarriär kan jag bara konstatera att det har gått otroligt snabbt. För tre år sedan hade Snögubbens hemlighet ännu inte kommit ut. Nu är nio böcker utgivna och jag har bokats till många, många skol- och biblioteksbesök. På signeringar träffar jag barn som köpt böcker tidigare och nu kommer för att köpa fler i serien. Jag får trevliga brev och mail från läsare.

Nu håller jag tummarna för att nästa år blir lika fullspäckat av författaraktiviteter som detta. På måndag publiceras årets sista författarintervju här och sedan tar jag en välbehövlig paus även från bloggandet.

Därför passar jag på att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Om ni vill träffa mig före jul finns jag och signerar på följande platser:

Fredag 18/12: Maxi Torslanda 13-17

Söndag 20/12: Akademibokhandeln, Kungsmässan 14-16

Tisdag 22/12: Maxi Allum, Partille 14:00-17:00 (eventuellt längre)

Väl mött!

 

Supernova, högupplöst 978-91-7577-213-4 978-91-7577-285-1
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: