Spänning och feelgood!

Skriva på Österlen

Österlen

Stenshuvud, bild lånad av Jenny Bäfving, foto Erik Bäfving

Nästa vecka bär det av till Österlen på skrivarretreat anordnad av Jenny Bäfving. Jag har haft en hel del skrivtid nu i maj, men det ska ändå bli skönt att komma iväg och bara koncentrera sig på skrivande. Eller … kanske inte bara. Lite trevligt ska vi allt ha också. Det blir Jenny, som jag aldrig har träffar IRL, min kompis Jeanette Palm som driver bloggen Bokhemligheter, Elin, som har pluggat skrivande på Linnéuniversitetet tillsammans med Jeanette och så jag.

Jag kan tänka mig att vi varvar intensivt skrivande med utflykter, goda middagar, promenader och kanske ett glas rosé då och då.

Efter Österlen blir det massor av workshops av olika slag. I början av maj skrev jag att jag gjort terminens sista författarbesök, men riktigt så blev det inte. Några skolor och kommuner har hört av sig för sista minuten-bokningar. Dessutom kommer jag att hålla workshops på ett antal bibliotek i juni. Sista biblioteksbesöket blir i början av juli och därefter tar jag semester.

Mer information om allt detta kommer efter hand.

Nästa veckas bloggintervju blir med Mats Rundlöf som illustrerar för att skapa förståelse. Nyfiken? Läs intervjun på måndag!

Trevlig helg!

Annons

Kommentarer till: "Skriva på Österlen" (2)

  1. Vad trevligt det låter! Och på vackra Österlen, som jag inte sett jättemycket av, än. 🙂

    • Ja, det ska verkligen bli trevligt, Agneta! Jag har sett Österlen, eftersom jag är skåning från början, men det var länge sedan nu. Jag ser verkligen fram emot vistelsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: