Spänning och feelgood!

14141716_947328275394891_4573004502559095557_n

Tiden går snabbt när man är ledig. Eller ledig … jag har jobbat heltid i flera veckor, men mest med det där andra som en författare måste göra utöver att skriva. Planera för en bokrelease/vernissage som jag och Erika Dobbertin håller den 19 november (boka in den dagen redan nu!), kolla schemat för bokmässan, boka upp signeringar inför jul, redigera manus, tycka till om omslag, planera för bokade författarbesök, boka in nya författarbesök, fakturera, betala fakturor, bokföra och packa upp böcker.

Det senare är ju bland det roligaste man kan göra som författare. För någon vecka sedan kom min första lättlästa bok på Nypon förlag. Den heter Abdi och bokhunden och är den första delen i en ny serie med illustrationer av Caroline Röstlund. Läsålder från 7 år. Den är verkligen jättefin och jag gillar Abdi så mycket att jag hoppas att det blir många böcker om honom!

20160829_143628

I Nypons höstkatalog

Den här helgen ska jag ägna åt att vila och ta hand om gäster och på söndag bär det äntligen av till Jönköping. Min del av höstens sagoprojekt börjar i Nässjö på måndag och det ska bli riktigt spännande. I tisdags var jag i Jönköping över dagen och tittade på den underbara föreställningen på Spira. Verkligen inspirerande!

Ha en fin helg och önska mig gärna lycka till i Jönköping!

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: