Spänning och feelgood!

Författarporträtt

Jag var nyligen på kurs i marknadsföring av böcker i Författarförbundets regi. Lärare var Kristina Svensson som är föreläsare och författare. Hon skriver både resehandböcker och handböcker om skrivande och författarskap. Det var en intressant kurs. Mycket av det som diskuterades kände jag förstås redan till och i ärlighetens namn kanske kursen framför allt vände sig till egenutgivare, men några godbitar tog jag ändå med mig utöver den där allmänna peppingen som jag så väl behöver ibland.

En av dem var det där med pressbilder. Jag har varit lite dålig på att tillhandahålla proffsiga foton, men nu har jag äntligen fixat några. Det är bilder som fotografen Elin Heinö tog av mig i samband med vår skrivarretreat på Österlen förra våren. Jag föredrar den här typen av bilder, tagna i naturen, eftersom jag tycker att de blir lite snällare än studiobilder och jag vänder mig ju till en yngre publik.

Med dessa bilder önskar jag er en riktigt glad påsk! Själv ska jag vila, skriva och förbereda författarbesöken som hålls efter påsk i Bollebygd och Halmstad.

Annons

Kommentarer till: "Författarporträtt" (7)

  1. Väldigt fina bilder! Den i sv/v är min favorit. Glad påsk 🙂

  2. Tack, Ann-Charlotte! Jag gillar också den i svart-vitt. Jag har faktiskt alla tre både i färg och svart-vitt, men jag sparar några. Visst tröttnar man snabbt på sina bilder? Glad påsk själv!

  3. Flotte bilder❣️S/V er min favoritt, virker mest naturlig 👍🏻

  4. har du barn? det är ett skol arbete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: